Mur & betong

Vi tilbyr det meste innen mur og betong

Møller Bygg AS leverer flere tjenester innen mur og betong. Vi leverer og monterer støttemur, vi sager betong og utfører kjerneboring og graving. Vi legger også stein på inngangspartier, gårdsplasser og lignende.

Støttemur

En mur kan være både dekorativ og praktisk. Ulike former, strukturer, materialer og farger kan bidra til et variert og estetisk uttrykk.

Møller Bygg AS legger mur med blant annet Vertica® mur. Denne typen mur kan stables enten manuelt eller maskinelt. Muren skal kun tørrstables, monteringen er rask og enkel. Med Vertica® støttemur er mulighetene endeløse for å lage små og store murer, med eller uten buer og hjørner. Denne støttemuren heller 4 grader inn i terrenget.

Betongsaging og kjerneboring

Møller Bygg AS utfører betongsaging for dører, vinduer, porter og større åpninger, som i vegger og dekker.

Vi holder oss oppdaterte innen moderne utstyr for betongsaging, som vil komme kunden til gode.

Vi borer også hull til kabler, rør, elektrisk anlegg og ventilasjonskanaler. Vi har god erfaring innen kjerneboring og kan kjernebore i alle retninger. Vi borer betong, sement, granitt, leca, stein, tre og mur.

Graving

Møller Bygg AS utfører det meste innen graving og søker offentlig etat ved graving i offentlig vei, og internt utarbeider vi nødvendige tiltak for å utføre graving etter forskrifter og krav.

Vi utfører drenering av grunnmurer, da det er svært viktig at dette utføres av fagfolk. Vi har moderne utstyrspark og leverer produkter i topp kvalitet.

Vi utfører også utbedring av vann og avløp, og kan også veilede deg i å finne årsaken til dårlig vanntrykk i boligen og råde deg i hvordan dette løses, da det kan skyldes flere ting. Vi kan også hjelpe deg med tilbakeslag av avløp inn i bolig.

Vi leverer flere tjenester innen mur og betong, blant annet støttemur, betongsaging og graving.