Om oss

Møller Bygg AS ble stiftet i 2018

Møller Bygg er et aksjeselskap som ble stiftet 30.01.2018 av Svenn Håkon Møller. Svenn Håkon har over 20 års erfaring fra bransjen og har drevet som selvstendig håndverker mesteparten av denne tiden.

I dag er vi 15 ansatte i firmaet, som alle er klare til å bistå i hvilket som helst byggprosjekt du har. Firmaet i sin helhet har over 30 års erfaring. Våre håndverkere er alle dyktige i sine felt og leverer kun produkter og løsninger i topp kvalitet!

Vi utfører en rekke ulike tjenester – vi er en total entreprenør innen byggebransjen.

Vi legger stor vekt på å holde oss oppdatert på nye produkter og løsninger. Bransjen utvikles raskt, og det er svært viktig å være med på utviklingen.

Om du skal pusse opp et eldre bad eller bygge et helt nytt bad, kan vi hjelpe deg. Vi har egen flisbutikk du kan besøke i våre lokaler, slik at du kan se flisene slik de faktisk er. Vi lager også en 3D-modell av badet slik som det vil stå ferdig. Gjør de endringene du ønsker til du er fornøyd med planen – så gir vi deg en priskalkyle.

Vi har mange års erfaring innen bygg, rehabilitering og våtrom. Vi kan også lage en 3D-modell av ditt nye bad slik det står ferdig.