Fra planlegging til ferdig bad

Skal du legge flis eller skal du legge belegg? Eller ønsker du en kombinasjon av begge? Møller Bygg AS har kunnskapen som gjør at du får et perfekt resultat som vil glede deg i mange mange år. Vi hjelper deg helt fra planleggingsstadiet til ferdig bad – og du er med i prosessen hele veien.

Skiss opp eller fortell oss hva du ønsker så lager vi en 3D modell av badet slik som det vil stå ferdig. Gjør de forandringene som du ønsker til du er fornøyd med planen – så gir vi deg en priskalkyle.

Bad med speil

Badet - et rom for trivsel og velvære

Møller Bygg AS har mange års erfaring med bygging og rehabilitering av våtrom.

Vi er klare til å hjelpe deg uansett om det er reparasjon eller bytte av toalett, skifte bad-/kjøkkenvasken eller du drømmer om et nytt, moderne bad.

Vi har egen flisbutikk, så du kan møte opp hos oss og se flisene vi tilbyr – slik at det er lettere for deg å velge riktig flis eller belegg.

Vi tilbyr kun de beste løsningene og produktene på markedet. I tillegg lager vi egen 3D-modell av badet, så kan du endre og legge til i modellen helt til du er fornøyd. Slik får du drømmebadet som vil glede deg i mange år fremover.

Fliser - et tidløst uttrykk som aldri går av moten

Fliser har vært brukt i tusenvis av år både til dekke av gulv og vegg i hus og bygninger. Historien viser at flislegging har vært det foretrukne materialet for bruk i bad – noe vi kan se bl.a. fra middelhavslandene som Hellas, Tyrkia, Italia etc. hvor flisene som ble brukt var fargerike og ble brukt til å skape veggmotiver fra dagliglivet. På bildet ser du et gulv med mosaikkfliser fra gamle ruiner i Hellas.

Ta kontakt for å se hvilke muligheter du har for å velge fliser akkurat til ditt prosjekt enten du skal legge flis i gang, kjøkken, stue eller bad.

Vi benytter oss av 3D modellering slik at du kan se hvordan forskjellige flistyper vil passe sammen til ditt design.

VVS

Møller Bygg AS leverer, monterer og vedlikeholder rør- og sanitærutstyr til våtrom, vaskerom, toalett og kjøkken. Vi moderniserer eksisterende anlegg og kan levere, montere og vedlikeholde i nye bygg.

Vi installerer dusjvegg, slukrenne, toalett, veggklosett, vaskekar og vaskemaskin. Vi utfører også bytte av baderomsmøbler, servantkraner og dusjarmaturer.

Membran

For vanntetting av innvendige vegger og gulvflater. Fleksibel rissoverbyggende membran.

Mapegum kan brukes på:

  • gipsplater, gips eller sementpuss, lettbetongblokk eller vannfast kryssfiner
  • overflater av sement, anhydritt, treverk og magnesitt, eksisterende keramisk flis eller naturstein etter forbehandling med Eco Prim Grip/Eco Primer

Produktet er sertifisert i samsvar med EC1 Plus av GEV Institute som et produkt med svært lavt utslipp av flyktige organiske forbindelser.

Vi har mange års erfaring innen bad og våtrom. Vi kan også lage en 3D-modell av ditt nye bad slik det står ferdig.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle