Vi tilbyr det meste innen mur og betong

Møller Bygg AS leverer flere tjenester innen mur og betong. Vi leverer og monterer støttemur, vi sager betong og utfører kjerneboring. Vi legger også stein på inngangspartier, gårdsplasser og lignende.

Støttemur

En mur kan være både dekorativ og praktisk. Ulike former, strukturer, materialer og farger kan bidra til et variert og estetisk uttrykk.

Møller Bygg AS legger mur med blant annet Vertica® mur. Denne typen mur kan stables enten manuelt eller maskinelt. Muren skal kun tørrstables, monteringen er rask og enkel. Med Vertica® støttemur er mulighetene endeløse for å lage små og store murer, med eller uten buer og hjørner. Denne støttemuren heller 4 grader inn i terrenget.

Betongsaging og kjerneboring

Møller Bygg AS utfører betongsaging for dører, vinduer, porter og større åpninger, som i vegger og dekker.

Vi holder oss oppdaterte innen moderne utstyr for betongsaging, som vil komme kunden til gode.

Vi borer også hull til kabler, rør, elektrisk anlegg og ventilasjonskanaler. Vi har god erfaring innen kjerneboring og kan kjernebore i alle retninger. Vi borer betong, sement, granitt, leca, stein, tre og mur.

Vi leverer flere tjenester innen mur og betong, blant annet støttemur og betongsaging.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle