Godt inneklima er mer enn varme i stua

Vi i Møller Bygg tilbyr tjenester via samarbeidspartnere innen el/VVS & klima, for at du skal ha en mest mulig komfortabel bolig. Alt fra varmepumper til el-sjekk av boligen din.

Våre ansatte har god kompetanse og leverer effektive el- og klimaløsninger i høy kvalitet.

Varmepumper

Møller Bygg tilbyr de/remontering av varmepumper.

Med en varmepumpe i boligen kan du spare 50-70% av det totale energibruket til oppvarming. En varmepumpe vil også rense luften for støvmidd og annen luftforurensning. Alle varmepumper har også egen kjølefunksjon som gir sval luft på de varmeste sommerdagene.

El-sjekk

El-sjekk av bolig gir deg trygghet og billigere forsikring.

De fleste forsikringsselskapene gir deg rabatt på boligforsikringen dersom du gjennomfører en el-sjekk av boligen og viderefører denne rabatten etter dokumentert kontroll hvert 5. år. Derfor er det svært viktig å informere forsikringsselskapet ditt når du har gjennomført en el-sjekk.

En el-sjekk er en utvidet kontroll av det elektriske anlegget i boligen. En standard el-sjekk avdekker eventuelle feil og mangler, og identifiserer de delene av det elektriske anlegget i hjemmet som trenger å utbedres.

Vi tilbyr tjenester innen El / VVS & Klima via samarbeidspartnere innen.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle