Møller Bygg AS ble stiftet i 2018

Møller Bygg er et aksjeselskap som ble stiftet 30.01.2018 av Svenn Håkon Møller. Svenn Håkon har over 20 års erfaring fra bransjen og har drevet som selvstendig håndverker mesteparten av denne tiden.

I dag er vi 15 ansatte i firmaet, som alle er klare til å bistå i hvilket som helst byggprosjekt du har. Firmaet i sin helhet har over 30 års erfaring. Våre håndverkere er alle dyktige i sine felt og leverer kun produkter og løsninger i topp kvalitet!

Vi utfører en rekke ulike tjenester – vi er en total entreprenør innen byggebransjen.

Vi legger stor vekt på å holde oss oppdatert på nye produkter og løsninger. Bransjen utvikles raskt, og det er svært viktig å være med på utviklingen.

Om du skal pusse opp et eldre bad eller bygge et helt nytt bad, kan vi hjelpe deg. Vi har egen flisbutikk du kan besøke i våre lokaler, slik at du kan se flisene slik de faktisk er. Vi lager også en 3D-modell av badet slik som det vil stå ferdig. Gjør de endringene du ønsker til du er fornøyd med planen – så gir vi deg en priskalkyle.

Våre kjerneverdier

Høyeste standard

For oss er høy standard svært viktig. Fra kundeservice og planlegging, til ferdig levert produkt bærer preg av svært høy standard.

Kundeservice

Vårt mål er å levere den beste kundeservicen til en hver tid. 

Løsninger

Vi ønsker å bistå kunden med krative, nymoderne og gode, fremtidrettede løsninger.

Team

Vi garantere deg profesjonelt utført arbeid fra våre snekkere og murere. Di har lang erfaring og med deres gode kreativitet hjelper di oss til å finne løsninger.

Vi har mange års erfaring innen bygg, rehabilitering og våtrom. Vi kan også lage en 3D-modell av ditt nye bad slik det står ferdig.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle