Rehabilitering

Trenger du hjelp med rehabilitering? Møller Bygg AS er et firma med mange års erfaring med rehabilitering av både private og offentlige bygninger. Om du ønsker å fornye hjemmet ditt utvendig eller innvendig, er vi din totalleverandør.

Rehabilitering av et bygg er mye mer enn bare noen strøk med maling.

Vi er nøye med riktig forarbeid, god beskyttelse av flater. Vi ser helheten i et oppussingsprosjekt og kan hjelpe deg hele veien fra planlegging til ferdig resultat.

Innvendig rehabilitering

Møller Bygg AS har mange års erfaring med innvendig rehabilitering av private og offentlige bygg. Vi tar på oss store prosjekter, som å fullstendig endre planløsningen i boligen, og små prosjekter, som å skifte dører.

Vi utfører alt innen innvendig rehabilitering; maling og tapetisering, rehabilitering av bad eller kjøkken, legge gulv, bytte dører, snekkerarbeid, rørlegger- og elektrikerarbeid, for å nevne noen.

Maling

Vi har egne malere, som gjør grundig forarbeid, beskytter tilliggende flater og gjerne kommer med forslag til farger og produkter. Vi er også behjelpelige med kreative innspill.

Tapetisering

Om du ønsker å legge tapet i boligen, har vi egne håndverkere til dette. Akkurat som med maling, kommer vi gjerne med forslag til utseende og type tapet. Vi utfører jobben grundig og sørger for et perfekt resultat som vil gi boligen et friskt utseende som vil glede deg i mange år fremover.

Utvendig rehabilitering

Våre håndverkere har mange års erfaring med utvendig rehabilitering av både private og offentlige bygg. Vi kan utføre mindre jobber, som å skifte vinduer, eller større jobber, som å legge ny utvendig kledning på huset.

Møller Bygg AS er din totalleverandør av alt innen utvendig rehabilitering; utskifting av vinduer, tilleggs- /etterisolering, etablering av takvinduer, påbygging av eksisterende eiendom, legge ny utvendig kledning, for å nevne noen.

Møller Bygg AS er et firma med mange års erfaring med rehabilitering av både private og offentlige bygninger.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle