Alt innen snekkertjenester

Møller Bygg AS har erfarne håndverkere som er klare til å bistå i både store og små prosjekter. Om du skal rehabilitere et bad, innsiden eller utsiden av huset, eller om du skal bygge et helt nytt hus – vi er klare til å hjelpe!

Vi tilbyr tjenester innen snekring, prosjektering og stillas, slik at du kun har en leverandør å forholde deg til.

Snekring

Våre håndverkere har god fagkompetanse innen snekring, og kan utføre alt fra utskifting av vinduer til å bygge et helt nytt hus. Vi kan bistå under rehabilitering av boligen, nybygg og tilbygg. Kanskje trenger du ny garasje eller bod? Eller har du lenge tenkt på lekestue til barna? Vi bygger alt.

For oss er ingen jobb for liten, og ingen jobb for stor!

Ring oss, så kommer vi og tar en titt på prosjektet ditt. Slik kan vi gi deg et prisoverslag. Vi gir faglig veiledning og rådgivning rundt valg av materiale.

Prosjektering

Det kan bli slitsomt å måtte kommunisere med mange forskjellige arbeidere av gangen, og ikke minst er det krevende å måtte selv sørge for at alle arbeiderne gjør det de skal for at sluttproduktet skal bli perfekt.

Møller Bygg AS tilbyr prosjektering som en av våre mange tjenester. Dette betyr at ved å velge oss som din leverandør, vil du kunne slippe all jobben med å styre prosjektet selv. Du forteller oss hva du vil ha, så fikser vi resten!

Vi tar oss av prosjekteringen slik at du kan bruke tiden din på andre ting, og du kan stole på at resultatet blir akkurat slik du drømmer om.

Møller Bygg AS har erfarne håndverkere som er klare til å bistå i både store og små prosjekter.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle