Våre tjenester

Vi tilbyr en rekke tjenester innen bygg og flis.

Rehabilitering

Trenger du hjelp med bygging og rehabilitering? Vi er et firma med mange års erfaring innen bransjen. Om du ønsker å fornye bygget ditt utvendig / innvendig så er vi er en total leverandør. Vi legger stor vekt på å holde oss oppdatert på nye produkter og løsninger.

Innen rehabilitering tilbyr vi også:

Bad & våtrom

Skal du legge flis eller skal du legge belegg? Eller ønsker du en kombinasjon av begge? Vi har kunnskapen som gjør at du får et perfekt resultat som vil glede deg i mange mange år fremover.

Innen bad og våtrom tilbyr vi:

Snekkertjenester

Trenger du hjelp med bygging? Vi tilbyr en rekke snekkertjenester, alt innen rehabilitering, nybygg og tilbygg. Vi har mange års erfaring i bransjen og leverer topp kvalitet.

Innen snekkertjenester tilbyr vi:

Tak

Våre arbeidere har god kompetanse og lang erfaring innen taktekking. Enten om du skal legge et helt nytt tak eller du skal rehabilitere et gammelt tak – vi stiller opp!

Innen tak tilbyr vi:

Mur & betong

Det hjelper ingenting å ha et fint hus, hvis grunnmuren er dårlig. Vi tilbyr flere tjenester innen mur og betong, hvor vi har sterk kompetanse på alle.

Innen mur og betong tilbyr vi:

El & klima

Et godt inneklima er viktig i enhver bolig. Det er også viktig å ha gode strømløsninger sammen med klimaløsninger. Det kan gjelde å legge ny strøm i boligen, rehabilitering av strøm, bytte av sikringsskap, installere løsninger for oppvarming og kjøling (f.eks. varmepumpe), varmekabler i gulvet, bedre ventilasjonssystmer – for å nevne noen.

Innen el og klima tilbyr vi:

Asbest

Innånding av asbeststøv er helsefarlig, men var tidligere brukt mye i bygg på grunn av sin evne til å isolere både varme og elektrisitet. Hvis man har asbest i boligen eller bygget, må dette saneres på en trygg måte etter de forskrifter som er satt.

Vi tilbyr trygg sanering av asbest.

Vi har mange års erfaring innen bygg, rehabilitering og våtrom. Vi kan også lage en 3D-modell av ditt nye bad slik det står ferdig.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle