Taket - "husets femte fasade"

Møller Bygg AS har egne taktekkere samarbeidsavtale med blikkenslager firma, og kan tilby deg alt innen tak/taktekking.

Vi har erfaring med rehabilitering av alle typer tak, samt erfaring med å legge alle typer tak på nybygg. Med oss som din leverandør innen tak kan du være helt sikker på at jobben utføres grundig, profesjonelt og effektivt. Vi gjør det riktig fra start, for at du skal unngå store kostnader på langsikt.

Taktekking

Et tak blir utsatt for sterke påkjenninger fra vær og vind. Derfor er det viktig at taktekkingen utføres av fagfolk som tekker tak av høy kvalitet.

Møller Bygg AS har egne fagfolk som utfører arbeidet grundig, aldri løper fra vårt ansvar og rydder alltid opp dersom det oppstår uenigheter eller reklamasjoner. Vi leverer solid dokumentasjon på utført arbeid. 

Taksikring

Møller Bygg AS leverer og monterer løsninger for taksikring; stigetrinn og snøfangere.

Stigetrinn gjør det lettere og tryggere for feiere eller andre som skal ferdes på taket, gjør det på en trygg måte. Vi hjelper deg med å finne den beste løsningen for stigetrinn som passer til ditt tak.

Snøfangere på taket er essensielt på norske tak, for man vet aldri hvor mye snø som kommer på vinteren. Snøfangere monteres på taket for å hindre at snø og is faller ned fra taket, som kan forårsake farlige situasjoner. Snøfangere sikrer at snøen og isen ikke raser ukontrollert over taket og skader mennesker og eiendom.

Takmembran

Møller Bygg AS sørger for en tett membran på taket i tråd med forskrifter og avtaler, og leverer en solid dokumentasjon for utført arbeid.

Det er helt avgjørende for arealer med underliggende rom å ha en fungerende, tett membran. Utvendige dekker stiller høye krav til tetthet. Lekkasjer og utbedringsarbeider i slike konstruksjoner utløser ofte svært høye kostnader.

Vi har egne taktekkere samarbeidsavtale med blikkenslager firma, og kan tilby deg alt innen tak/taktekking.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle